FAQ - Virtual Assistant/VA Tafel met laptop, planner, rekenmachine, leesbril met decoratieve achtergrond

FAQ MORE Mirjam

FAQ MORE Mirjam

Welkom bij de Frequent Asked Questions van MORE Mirjam

Op deze pagina verzamelt MORE Mirjam de veel gestelde vragen, ook wel FAQ genoemd. Alle vragen zijn voorzien van een zo goed mogelijk antwoord. Mis je een vraag, andere informatie of is het antwoord niet duidelijk? Laat het gerust weten via support@moremirjam.nl.

Waarom werken met MORE Mirjam?

MORE Mirjam is gespecialiseerd in Schriftelijke Communicatie | Redactie | Projectorganisatie | Strategisch sparringpartner.  Ik help groeiende ondernemers succesvoller te ondernemen door efficiënter om te gaan met tijd en middelen. Ik doe dit het liefst voor ZZP’ers die duurzaamheid en ontwikkeling belangrijk vinden. 

Weten wat MORE Mirjam precies doet? Lees mijn blog De 4 expertises van MORE Mirjam.

Wat doet MORE Mirjam?

MORE Mirjam is handiger en sneller in de klussen waar jij tegenop ziet of niet zo handig in bent! Ik run mijn eigen business, dit zorgt voor kwaliteit, betrouwbaarheid en 200% motivatie. Ik heb focus en flexibiliteit, omdat ik werk vanuit mijn ’thuiskantoor’. 

De coronacrisis heeft bewezen, dat remote of hybrid werken duurzamer, efficiënter, nauwkeuriger en prettiger is. Lees de publicatie van Center for People and Buildings over  Thuiswerken productiever dan kantoorwerk‘.

Verder is er geen gedoe, betaal je geen premies en andere kosten om iemand in loondienst te nemen. En bevalt de samenwerking niet, dan zit je nergens aan vast.

Lees Groeiende ondernemer

Wat is het uurtarief?

MORE Mirjam rekent een uurtarief van € 70,- exclusief 21% BTW. 

MORE Mirjam biedt de mogelijkheid om uren vooraf in te kopen via een Strippenkaart. Naarmate het aantal strippen stijgt, daalt het uurtarief. Voor ondernemers die structurele ondersteuning nodig hebben, is het handiger om een Abonnement te nemen.

Lees de Werkwijze over de mogelijkheden en kosten.

Met wie werkt MORE Mirjam samen?

MORE Mirjam werkt samen met:

Benieuwd hoe ik zorg voor duurzaamheid? Lees mijn blog Duurzaam samenwerken – 4 manieren

Doet MORE Mirjam alles zelf?

Ja, MORE Mirjam heeft regie, kennis en kunde zelf in huis.

Inmiddels ken ik verschillende VA’s, zodat ik makkelijk expertise kan opvragen, inhuren of naar andere VA’s kan doorverwijzen. Deze collega’s fungeren ook als achtervang bij drukte, ziekte en overmacht. Zo doet MORE Mirjam er alles aan om een hoog kwaliteits- en serviceniveau te garanderen.

Daarnaast is MORE Mirjam lid van BNI, een wereldwijd netwerk van gedreven ondernemers die elkaar warme aanbevelingen gunnen. Stuk voor stuk betrouwbare netwerkpartners om duurzaam mee samen te werken of naar te kunnen verwijzen.

Meer weten? Lees de blog Investeren in samenwerken

PR via Podcast Video?

MORE Mirjam organiseert en zoekt deelnemers voor de opname van een professionele Podcast Promofilm. Het idee is om met meerdere ondernemers het thema rondom Duurzaam Samen(Net)Werken te bespreken. We doen dit door het beantwoorden van vragen zoals: Waarom wil je duurzaam werken? Hoe doe je dat? Wat heb je er voor nodig? Waar loop je tegenaan?

Naast het drukken van de kosten, dragen we een belangrijke boodschap breed uit. Samen hebben we een groter bereik én maken we meer impact. Podcasts zijn populair, laagdrempelig en inclusief beeld, sluiten we naadloos aan op de behoefte van onze lezer/luisteraar’.

MORE Mirjam werkt voor deze productie samen met SuperStream productions.

Meer weten? Lees PR via Podcast Video

Hoe en wanneer is MORE Mirjam bereikbaar?

Mijn werkdagen en -tijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. MORE Mirjam is bereikbaar via Support@moremirjam.nl of 06-518 43 218.

Werken we al samen, dan hebben wij hierover afspraken gemaakt.

Spoedklus?

Soms gaat er iets mis, ben je iets kwijt of moet er snel iets aangeleverd worden. Blijf rustig en kalm en neem contact met me op. Ik reageer zo snel mogelijk!

Samen bespreken we de situatie en bedenken we een passende oplossing. Neem Contact op met MORE Mirjam

Wat is een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant, ook wel VA genoemd, is een virtueel ondersteuner. Virtual/Virtueel betekent letterlijk ‘onafhankelijk van plaats en/of tijd’. Een VA is een veelzijdige professional, die zijn of haar werkzaamheden hoofdzakelijk online uitvoert. Een VA werkt als zelfstandig ondernemer. Van VA’s mag je verwachten, dat zij zich continue ontwikkelen en zich nieuwe zaken snel eigen maken.

FAQ MORE Mirjam

Op deze pagina verzamelt MORE Mirjam de vragen die regelmatig gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen of mis je informatie? Laat het me weten via Support@moremirjam.nl.

Laatst bijgewerkt op 24 juni 2024