Over Mirjam - Mirjam bij auto kijkt in de verte. Op de achtergrond bomen en blauwe lucht

Over Mirjam

Over Mirjam

Dit ben ik

Mirjam Jennifer Kohl een daadkrachtige vrouw, gevormd door een turbulent leven. Alle ervaringen en gebeurtenissen leren mij om bewust keuzes te maken, om flexibel en open minded te zijn. Op basis daarvan heb ik een eigen leefplan ontwikkeld en werk ik volgens het principe ‘Less is More’. Dit houdt me scherp en geeft me grip!

Naast ruim 30 jaar werkervaring heb ik veel kennis opgedaan over persoonlijke- en zakelijke groei. Groeien en ontwikkelen is nooit klaar, alles is altijd in beweging. Ik ben werkzaam geweest in zelfstandige functies in de makelaardij en woningbouw, maar ook bij de Belastingdienst en een accountantskantoor. Ook heb ik op projectbasis gewerkt als hostess en security ondersteuning bij evenementen en concerten.

Ik heb een prachtige lieve dochter, hou van het buiten- en landelijk leven. Altijd op zoek naar verbinding, ruimte, vrijheid en natuur. Met mijn hondjes Boy en Finn, woon ik in een appartement op een boerderij in de Krimpenerwaard. Mijn volgende stap is een eigen tiny house met veranda op een klein stukje grond op een boerenerf. En dan het liefst met paarden!

Wat maakt mij anders?

Op latere leeftijd rondde ik succesvol de opleiding ‘Effectieve schriftelijke communicatie, redactie en projectorganisatie’ af. Mijn talenten liggen op het gebied van vastgoedbeheer, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, verbinden, organiseren en structureren.

Ik leef, spreek, schrijf en werk vanuit mijn hart en gevoel. Ik ben creatief, heb een groot inlevingsvermogen en een krachtige positieve mindset. Om meer inzicht te krijgen durf ik kritische vragen te stellen. Daarnaast ga ik voor aandacht en kwaliteit. Iedereen verdient het om gezien en gehoord te worden.

Een burn-out leerde mij, om goed voor mezelf te zorgen. Om de ‘overleefmodus’ eerder te herkennen, mijn automatische piloot beter te bedienen. Om volledig te herstellen heb ik 100% voor mezelf gekozen. Nieuwsgierig?

Lees mijn blog Durf te kiezen en volg me op LinkedIn, Facebook en Instagram.

MORE Mirjam straalt uit wie ik ben en waar ik voor sta

Ik bezit de kracht en zorg dat ik een gelukkig leven kan leiden. Die kracht zit ook in jou en kun je gebruiken om te kiezen waaraan je je kostbare tijd besteedt. Ik hoor vaak: “Er wordt zo veel van me verwacht.” Maar zeg eens eerlijk: “Verwachten wij niet (te) veel van ons zelf?”.

Benieuwd naar mijn ervaring met burn-out? Lees mijn blog ‘Van burn-out naar kracht’.

Ik heb gekozen voor een bewuster en gelukkiger leven. Dit doe ik door zelf kansen te creëren, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en mijn wereld te vergroten. Die wijs- en vrijheid gun ik jou ook!

MORE Mirjam biedt net dat beetje extra

Ik ga voor persoonlijk contact en verbinding met jou en je bedrijf. Ik streef naar een duurzame samenwerking. Eentje die gebaseerd is op groei, verbetering en innovatie. Samen ontwikkelen en verder komen, dat is waar ik voor ga!

Weten wat ik voor je kan betekenen? Lees De 4 expertises van MORE Mirjam.