MORE Mirjam Diensten Schriftelijke Communicatie, Redactie, Projectorganisatie en Sparringpartner

PR via Podcast Video

PR via Podcast Video

Gezocht: Ondernemers die duurzaamheid en bewustwording belangrijk vinden

Ik organiseer de opname van een podcast video. Dit doe ik in samenwerking met de producent SuperStream productions. Mijn idee is om met meerdere ondernemers het thema Duurzaam Samen(Net)werken te bespreken. We doen dit door het beantwoorden van vragen zoals: Waarom wil jij duurzaam werken? Hoe doe je dat? Wat heb je er voor nodig? Waar loop je tegenaan?

Het leukste is om met verschillende ondernemers aan tafel te zitten. Het thema zorgt dat er live verbinding ontstaat. Dit levert een verfrissend en verrijkend gesprek op, waardoor al gebaande paden en dilemma’s een extra dimensie krijgen. Luisteraars en kijkers nemen we mee in onze mindset en de missie/visie van ons bedrijf.

Samen sterker, groter bereik, meer impact én lagere kosten

In navolging op mijn blog Duurzaam Samenwerken kom ik in actie. Ik zoek ondernemers die ook fan zijn van podcasts en samen met mij impact willen maken. 

Podcast zijn populair, laagdrempelig en in combinatie met de video sluiten ze naadloos aan op de behoefte van onze lezer/luisteraar (= doelgroep). Met meerdere ondernemers 1 podcast video maken levert een groter bereik op voor het uitdragen van een belangrijke boodschap. Daarnaast zijn de kosten lager, omdat we de kosten van 1 podcast video kunnen delen.

Ontdek de grenzeloze potentie van podcast video's

Dit concept is uniek, omdat het een combinatie is van een podcast, video en short form content. Daardoor is het bereik nog groter en behalen we uiteindelijk hogere conversie. Deze krachtige mix stimuleert niet alleen organische groei door korte content te delen op social media. Maar maakt het ook mogelijk om snel en doeltreffend vragen van je doelgroep te beantwoorden. Gebruik daarom de inspirerende wereld van nieuwe media en vergroot met een doelgerichte aanpak de impact en succes van je onderneming. 

De unieke mix van podcast video én short form content zorgt voor een glimlach op het gezicht van jou én je doelgroep.

Wat levert het op?

Je krijgt een mooie en professionele film, voor op je website of die je kunt gebruiken bij een presentatie. Daarnaast krijg je korte filmpjes (short form content). De shorts leveren je genoeg content op om te plaatsen op je Socials voor als je niet genoeg relevante content hebt. Eén van de uitdagingen voor het effectief gebruiken van social media.  

Alles wordt perfect voor je georganiseerd. Er komt een officieel draaiboek en er is ruimte voor eigen inbreng. Ik fungeer als organisator/presentator. Ruim voor de opnamedag ontvang je een draaiboek, zodat je je goed kunt voorbereiden. Voor de opname van de eerste podcast zoek ik 4 a 5 ondernemers. 

De opname van de podcast video vindt plaatst in een professionele podcast studio. De link naar de studio ontvang ik binnenkort.

Voor de opname is ongeveer een 1/2 draaidag nodig. Daarna gaat SuperStream productions de opname monteren, editen en zet er muziek onder. Vervolgens ontvang je de video en de shorts. Voor het plaatsen van de video of je eerste short ontvang je een instructie en indien nodig hulp.

PR via Podcast Video - Uniek betaalbaar concept

De podcast video is een totaalpakket en bestaat uit:

  • Draaiboek
  • Opname in professionele podcast studio
  • 1 podcast video van ca. 20 minuten
  • 10 shorts (short form content)
  • Opname, montage, editing en muziek door SuperStream productions
  • Instructie en/of hulp bij plaatsen
  • Delen van de kosten met 4 of 5 ondernemers

Wil jij samen met mij je stem laten horen én zichtbaar zijn? Of ken jij iemand voor wie dat een mooie kans zou zijn? Stuur een WhatsApp via 06 518 43 218 of mail naar support@moremirjam.nl.

Less is MORE

Is de podcast video over Duurzaam Samen(Net)Werken een succes, dan smaakt dat naar meer…..

Reageer dus ook als je niet nu, maar later wilt deelnemen. Zo weet ik of er animo is om een serie podcast video’s te maken. Ieder met een eigen thema, ingebracht door de deelnemers van de podcast. Middels zoektermen onderzoek spelen we in op vragen van je doelgroep en actuele topics.  

Ik heb er zin in en kijk er naar uit om samen met jou in gesprek te gaan! 🎙 🎧 🎥 🎬

Maak gebruik van dit aanbod en laat je stem horen!