FAQ - Virtual Assistant/VA Tafel met laptop, planner, rekenmachine, leesbril met decoratieve achtergrond

FAQ MORE Mirjam

FAQ MORE Mirjam

Welkom bij de Frequent Asked Questions van MORE Mirjam

Op deze pagina verzamelt MORE Mirjam de veel gestelde vragen, ook wel FAQ genoemd. Alle vragen zijn voorzien van een zo goed mogelijk antwoord. Mis je een vraag, andere informatie of is het antwoord niet duidelijk? Laat het gerust weten via support@moremirjam.nl.

Wat doet MORE Mirjam en voor wie?

Voor authentieke en geloofwaardige teksten moet je bij mij zijn. Ik gebruik het DNA van je bedrijf om een DNA-Schrijfstijl te ontwikkelen.

Ik geef schrijfondersteuning en advies aan ondernemers en organisaties die zelf teksten schrijven en die de interne en/of externe communicatie willen verbeteren. Ook ondernemers of organisaties die willen starten met het zelf schrijven van teksten help ik op weg. 

En een speciaal plekje heb ik voor ondernemers met dyslexie of een andere moedertaal. Voor hun is schrijven een enorme uitdaging, zeker omdat het publiekelijk zichtbaar is op internet. Inmiddels weet ik dat een groot deel van de ondernemers dyslectisch is en hun maniertjes hebben om het schrijven uit de weg te gaan. Ze schamen zich ervoor, maar bij mij hoeft dat niet. Gelukkig kun je met plaatjes en kernwoorden al veel duidelijk maken en zo zijn er nog wel meer oplossingen.

Lees mijn blog De 4 expertises van MORE Mirjam.

Waarom werken met MORE Mirjam?

MORE Mirjam is handiger en sneller met communicatieklussen, waar jij minder handig in bent! Ik run mijn eigen business, dit zorgt voor kwaliteit, betrouwbaarheid en 200% motivatie. Ik heb focus en flexibiliteit, omdat ik werk vanuit mijn ’thuiskantoor’. 

De coronacrisis heeft bewezen, dat remote of hybrid werken duurzamer, efficiënter, nauwkeuriger en prettiger is. Lees de publicatie van Center for People and Buildings over  Thuiswerken productiever dan kantoorwerk‘.

Verder is er geen gedoe, betaal je geen premies en andere kosten om iemand in loondienst te nemen. En bevalt de samenwerking niet, dan zit je nergens aan vast.

Wat is het uurtarief?

MORE Mirjam rekent een uurtarief van € 70,- exclusief 21% BTW. 

MORE Mirjam biedt de mogelijkheid om uren vooraf in te kopen via een Strippenkaart. Naarmate het aantal strippen stijgt, daalt het uurtarief. Voor ondernemers die structurele ondersteuning nodig hebben, is het handiger om een Abonnement te nemen.

Lees de Werkwijze over de mogelijkheden en kosten.

Met wie werkt MORE Mirjam samen?

MORE Mirjam werkt samen met:

Benieuwd hoe ik zorg voor duurzaamheid? Lees mijn blog Duurzaam samenwerken – 4 manieren

Doet MORE Mirjam alles zelf?

Ja, MORE Mirjam heeft regie, kennis en kunde in huis.

Daarnaast heb ik een groot netwerk, zodat ik makkelijk expertise kan opvragen, inhuren of doorverwijzen. MORE Mirjam doet er alles aan om een hoog kwaliteits- en serviceniveau te garanderen.

Meer weten? Lees de blog Investeren in samenwerken

PR via Podcast Video?

Live met meerdere ondernemers het thema rondom Duurzaam Samen(Net)Werken bespreken? Dit kan geregeld worden met een Podcast Video. Samen gaan we in gesprek en beantwoorden we vragen zoals: Waarom wil je duurzaam werken? Hoe doe je dat? Wat heb je er voor nodig? Waar loop je tegenaan?

Door samen de Podcast Video op te nemen, kunnen we de kosten delen en dragen we een belangrijke boodschap breed uit. Samen een groter bereik én we kunnen meer impact maken. Podcasts zijn populair, laagdrempelig en inclusief beeld, sluiten we naadloos aan op de behoefte van onze lezer/luisteraar’.

MORE Mirjam werkt voor deze productie samen met SuperStream productions.

Meer weten? Lees PR via Podcast Video

Hoe en wanneer is MORE Mirjam bereikbaar?

Mijn werkdagen en -tijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. MORE Mirjam is bereikbaar via Support@moremirjam.nl of 06-518 43 218.

Werken we al samen, dan hebben wij hierover afspraken gemaakt.

Spoedklus?

Soms gaat er iets mis, ben je iets kwijt of moet er snel iets aangeleverd worden. Blijf rustig en kalm en neem contact met me op. Ik reageer zo snel mogelijk!

Samen bespreken we de situatie en bedenken we een passende oplossing. Neem Contact op met MORE Mirjam

MORE Mirjam is ook inzetbaar als VA/PA

Een Virtual Assistant, ook wel VA genoemd, is een virtueel ondersteuner. Virtual/Virtueel betekent letterlijk ‘onafhankelijk van plaats en/of tijd’. Een VA is een veelzijdige professional, die zijn of haar werkzaamheden hoofdzakelijk online uitvoert. Een VA werkt als zelfstandig ondernemer. Van VA’s mag je verwachten, dat zij zich continue ontwikkelen en zich nieuwe zaken snel eigen maken.

FAQ MORE Mirjam

Op deze pagina verzamelt MORE Mirjam de vragen die regelmatig gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen of mis je informatie? Laat het me weten via Support@moremirjam.nl.

Laatst bijgewerkt op 29 juli 2024