MORE Mirjam Diensten Schriftelijke Communicatie, Redactie, Projectorganisatie en Sparringpartner

Groeiende ondernemer

Groeiende ondernemer

Zaken efficiënter geregeld voor de groeiende ondernemer

Als je bedrijf gaat groeien loop je over in to do’s en kost het je moeite om alles op orde te houden. Misschien besteed je veel tijd aan het beantwoorden van vragen en zou het je helpen als de antwoorden eenvoudig op je website terug te vinden zijn. Kortom, je bent steeds bezig met terugkerende zaken, die praktischer geregeld kunnen worden. Hoogstwaarschijnlijk kom je er gewoon niet aan toe en mis je het inzicht om dat eens goed op te pakken. Want je weet, zoiets kost extra tijd en energie, voordat het zich terugverdien. En dat heb je dus niet!

Want jij zit ’s avonds en het weekend vast steeds vaker achter je laptop. En je bent inmiddels verdwaald in de wirwar aan dingen die je allemaal nog moet doen. Ik hoop niet dat je inmiddels ligt te piekeren en slaap tekort komt. Want dat is wat er gebeurt als je hoofd overvol zit en je je opgejaagd voelt. Dat vreet energie en zorgt ervoor dat je lontje steeds korter wordt.

Lees snel verder en ontdek wat MORE Mirjam voor jou kan betekenen.

Tijd is ons kostbaarste bezit

Die wil je als groeiende ondernemer toch zo goed mogelijk besteden? En het zou toch zonde zijn als je geen lol meer beleeft aan het zelfstandig ondernemer zijn. Het is niet altijd even makkelijk en soms weet je niet meer waar je moet beginnen. En dan sta je er toch alleen voor en dat is een hele verantwoordelijkheid.

En natuurlijk is het fijn dat je partner en familie even bijspringen, want iemand in loondienst nemen geeft je nog meer gedoe. Maar wat jij nodig hebt is een duurzame structurele oplossing, want ander gaat het koste van je bedrijf én je gezondheid. Wat jij nodig hebt is kunde en tijd!

Met mijn heldere kijk en ervaring, help en ondersteun ik groeiende ondernemers. Ik zorg ervoor, dat alles soepeler verloopt. Met mijn positief kritische vragen en praktisch inzicht creëren we een efficiëntere werkwijze. Ik neem je werk uit handen of zorg ervoor dat het geregeld wordt.

Jij en jouw bedrijf krijgen mijn volle aandacht en hand in hand wandelen we verder op het ondernemerspad. Samenwerken met MORE Mirjam geeft weer grip op je bedrijf én leven!

Meer weten? Lees Werkwijze

Hoe fijn is het om je dag ontspannen te starten met een goed kopje koffie of thee. Met meer rust en ruimte om je ideeën vorm te geven, je to do’s overzichtelijk uit te (laten) voeren? Met aandacht je leads of prospects te benaderen of bestaande klanten uitgebreider te kunnen spreken? Extra tijd te hebben om je website te (laten) updaten of een nieuwe te bouwen? Door duurzaam samen te werken met MORE Mirjam krijg je meer tijd om extra opdrachten aan te nemen. Een efficiëntere administratie op te zetten of eindelijk iets met aftersales te doen. Ik zorg ervoor dat jouw workload minder wordt. 

Dus stel je voor: Werkdagen waarbij je op een ‘normale’ tijd kunt stoppen. En dat je kunt kiezen waar je die ‘extra’ tijd aan besteedt. Gewoon even ‘zijn’ zonder haast en stress. Tijd voor een wandeling, een borrel met vrienden of quality time met je familie. Dat soort momenten horen niet schaars te zijn!